Albania
Mirësevini te DR.SCHNELL Shqipëri!

»Cilësi dhe Shërbim« është motoja jonë për gjithçka që ne bëjmë. Për ne, nuk do të thotë vetëm të zhvillojmë produktet më novatore të prodhimit për klientët, por edhe t'ju ofrojmë ndihmën më të mirë të mundshme klientëve në punën tonë të përditshme, atje ku ndodhen. 

Ju lutemi kontaktoni shpërndarësin tuaj lokal ose DR.SCHNELL për të mësuar më shumë rreth produkteve tona dhe si t'i blini ato.

Faqja jonë në internet është në anglisht ose në gjermanisht.

Contact

Mr. Dirk Martin
dirk.martin@dr-schnell.de
Tel. +49(0)151 18066467