Macedonia
Добродојдовте кај DR SCHNELL Македонија!

»Квалитет и сервис«  е нашето мерило за сé што правиме. За нас тоа не само значи дека за нашите клиенти развиваме најиновативни производи за чистење, туку и дека ние им помагаме при секојдневната работа на терен со најдобар можен сервис.

Ве молиме контактирајте го Вашиот локален продажен партнер или Д-р Шнел, за да дознаете повеќе за нашите производи и каде можете да ги набавите.

Нашата веб-страница Ви стои на располагање на Англиски или Германски.

Contact

Mr. Dirk Martin
dirk.martin@dr-schnell.de
Tel. +49(0)151 180 66 467