Montenegro
Dobrodošli na mrežne stranice tvrtke DR.SCHNELL Montenegro!

»Kvaliteta i usluga« su mjerila za sva naša djelovanja. Za nas to ne znači samo razvijanje najinovativnijih sredstava za čišćenje namijenjenih našim kupcima, nego tijekom svakidašnjih poslova iste također podržavamo najboljom mogućom uslugom na licu mjesta.

Stupite u kontakt s vašim najbližim distributerom ili tvrtkom DR.SCHNELL da biste više saznali o našim proizvodima i kako ih možete nabaviti.

Naša web stranica dostupna je na engleskom i njemačkom jeziku.

Contact

Mr. Dirk Martin
dirk.martin@dr-schnell.de
Tel. +49(0)151 180 66 467


Mirësevini te DR.SCHNELL Montenegro!

»Cilësi dhe Shërbim« është motoja jonë për gjithçka që ne bëjmë. Për ne, nuk do të thotë vetëm të zhvillojmë produktet më novatore të prodhimit për klientët, por edhe t'ju ofrojmë ndihmën më të mirë të mundshme klientëve në punën tonë të përditshme, atje ku ndodhen.

Ju lutemi kontaktoni shpërndarësin tuaj lokal ose DR.SCHNELL për të mësuar më shumë rreth produkteve tona dhe si t'i blini ato.

Faqja jonë në internet është në anglisht ose në gjermanisht.

Contact

Mr. Dirk Martin
dirk.martin@dr-schnell.com
Tel. +49(0)151 180 66 467